Openingstijden             Adresgegevens
       
Maandag  11.00 - 18.00 uur   Gorecht-Oost 31
Dinsdag  09.30 - 18.00 uur   9603 AA Hoogezand
Woensdag  09.30 - 18.00 uur    
Donderdag  09.30 - 18.00 uur   T 0598-322814
Vrijdag  09.30 - 21.00 uur   W www.telecombinatiehoogezand.nl
Zaterdag   09.30 - 17.00 uur    E : info@telecombinatiehoogezand.nl
Zondag      

 

 

Telecombinatie Hoogezand in winkelcentrum De Hooge Meeren Hoogezand.

De telefoonwinkel van Hoogezand en omgeving – Telecombinatie Hoogezand

In de winkel van Telecombinatie Hoogezand bieden wij persoonlijk advies en hulp bij al je telecomvraagstukken. Advies waar je écht iets mee kunt, toegespitst op jouw persoonlijke situatie. In onze vestiging in Hoogezand staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en bieden je de beste service tegen een scherpe prijs. Bij Telecombinatie Hoogezand is hulp bij het instellen van bijvoorbeeld je telefoon vanzelfsprekend.  

In onze winkel bieden we naast smartphones en tablets ook een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires aan. Tevens voeren wij ‘in eigen huis’ veelvoorkomende reparaties uit aan smartphones en tablets. Zo ben je verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie tegen een scherpe prijs.

 

Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Hoogezand heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar wij garant voor staan!