SINT MAARTEN (1)

SINT MAARTEN (1)

Maandag 11 november is het weer zover. Vanaf 17.00 uur tot 18.00 uur ontvangen we de kinderen in winkelcentrum De Hooge Meeren.

PROGRAMMA HALLOWEEN OP 25, 26 en KOOPZONDAG 27 OKTOBER

PROGRAMMA HALLOWEEN OP 25, 26 en KOOPZONDAG 27 OKTOBER

Op Koopavond vrijdag 25 oktober lopen enkele niet te enge Halloweenfiguren rond. Op zaterdag 26 oktober is het Halloweenhuis gratis toegankelijk. Er worden dan Halloween suikerspinnen uitgedeeld door een griezelige heks. Ook is er een griezelende ballonnenartiest aanwezig. Op zondag 27 oktober is het Halloweenhuis voor de laatste keer geopend. Op het knutselterras kunnen pompoenen uitgehold worden en vindt er een uitdeelactie plaats. Om 14.00 uur tot 15.00 uur wordt er buiten op het grasveld bij Cocoon een "duistere"vuurshow gehouden. Vanaf 13.45 uur is GOLILA aanwezig. Kom deze zeldzame verschijning zien. Hij is zachtaardig. Dus een weekend om nooit te vergeten.

SHOPTOBER speciaal

SHOPTOBER speciaal

Zaterdag 19 en 26 oktober en op de koopzondag van 27 oktober staat het winkelcentrum in het teken van de Halloweensfeer. Het Halloweenhuis is dan weer geopend en er zijn diverse uitdeelacties. Kom dat zien en laat u verrassen.

SHOPTOBER

SHOPTOBER

Zaterdag 12 oktober staat in het teken van KRAAK de KLUIS. Elke klant mag op vertoon van een kassabon vanaf € 5,00 een sleutel pakken. De Kluis kan vanaf 12.30 uur gekraakt worden. Als de sleutel past dan wint hij of zij één van de vele mooie prijzen. Hebie Blues zorgt voor de muzikale sfeer door van 11.00 uur tot 16.00 uur haar klanken te laten horen. Het wordt weer een fantastische Shoptober zaterdag.

SHOPTOBER IN DE HOOGE MEEREN

SHOPTOBER IN DE HOOGE MEEREN

Met ingang van 1 oktober is het weer SHOPTOBERMAAND in winkelcentrum De Hooge Meeren met vele aanbiedingen en de nieuwste mode. Op vrijdag 4 oktober kunt u 's middags een levend standbeeld in brons van een Orang- Oetang aantreffen. Op zaterdag 5 oktober draait er een TIROLER rad van avontuur waarbij u tegen inlevering van een kassabon een draai aan het rad mag geven om kans te maken op prachtige prijzen. Veel succes.

SUPERRRZATERDAG 31 augustus

SUPERRRZATERDAG 31 augustus

Aanstaande zaterdag is het weer Superrrr Zaterdag in winkelcentrum De Hooge Meeren. Het is al een echte traditie dat aan het eind van het “opruimingsseizoen” de winkeliers, op de laatste zaterdag van de zomervakantie, de klanten trakteren met extreem hoge kortingen! Niet alleen in de winkels wordt er gestrooid met hoge kortingen, maar ook zijn er diverse kramen in het centrum met koopjes.

Heropening Xenos

Heropening Xenos

Na een interne verbouwing heeft Xenos de deuren op 7 augustus weer geopend. Het is zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen en uw slag te slaan.

NORAH

NORAH

Op woensdag 8 mei is een nieuwe vestiging van NORAH Womenswear geopend in winkelcentrum De Hooge Meeren. Het is een mooie aanwinst voor het centrum.,

COCOON coffee &more

COCOON coffee &more

Er wordt hard gewerkt aan de koffiebar die op 11 mei geopend gaat worden. U kunt daar dan terecht voor meer dan een heerlijke kop koffie.

ORANJEWEEKEND EN KOOPZONDAG OP 28 APRIL

ORANJEWEEKEND EN KOOPZONDAG OP 28 APRIL

Koopzondag 28 april. De tekst op de poster zegt genoeg. Kom gezellig winkelen in het weekend van 27 en 28 april. U kunt dan tevens de nieuwe vloer bewonderen waar wij als winkeliers erg trots op zijn. Geen losse tegels meer!

NIEUWE VLOER IN HET WINKELCENTRUM

NIEUWE VLOER IN HET WINKELCENTRUM

De winkeliersvereniging is super trots op de nieuwe vloer die in winkelcentrum De Hooge Meeren is gekomen. Fijn dat de tegels zijn verwijderd en dat de klanten allemaal erg positief reageren op deze gedaanteverwisseling. Het is een erg mooie, strakke en stroeve vloer geworden met een moderne uitstraling.

GROTE MODESHOW OP ZONDAG 31 MAART

GROTE MODESHOW OP ZONDAG 31 MAART

De komende koopzondag, 31 maart, staat geheel in het teken van een grootse modeshow. Door het hele winkelcentrum ligt dan een rode loper waarover de modellen hun weg vinden naar het grote podium op het midden terrein. Dit mag u niet missen. Vanaf 13.30 uur begint de doorlopende modeshow!

KOOPZONDAG 24 FEBRUARI

KOOPZONDAG 24 FEBRUARI

Zondag 24 februari wordt het weer een mooie koopzondag in winkelcentrum De Hooge Meeren. Straattheater De Paranten zorgt dan voor een gezellige sfeer en voor de kinderen is er een Meet and Greet met Anna en Elsa van "Frozen". Leuk voor de kinderen om met Anna en Elsa op de foto te komen. Tot ziens op zondag 24 februari

SUPERRRZATERDAG EN KOOPZONDAG OP 23 EN 24 FEBRUARI

SUPERRRZATERDAG EN KOOPZONDAG OP 23 EN 24 FEBRUARI

Het weekend van 23 en 24 februari staat in het teken van een SUPERRR WEEKEND in winkelcentrum De Hooge Meeren. Op zaterdag 23 februari staat de traditionele SUPERRRRZATERDAG op het programma met daar aansluitend een koopzondag. Verdere mededelingen vindt u t.z.t. in de HS krant en op de facebookpagina van winkelcentrum De Hooge Meeren

KOOPZONDAG 27 JANUARI van 12.00 uur tot 17.00 uur

KOOPZONDAG 27 JANUARI van 12.00 uur tot 17.00 uur

Koopzondag 27 januari staat in het teken van de winter. Er wordt, zolang de voorraad strekt, gratis erwtensoep uitgedeeld. Verder is er een winterparade met o.a. een ijs DJ, een ijsprins, steltlopers e.a. Het wordt dus weer een gezellige middag in winkelcentrum De Hooge Meeren

2019

2019

De ondernemers van winkelcentrum De Hooge Meeren wensen iedereen een voorspoedig en gelukkig 2019 toe.

OUDJAARSDAG 2018

OUDJAARSDAG 2018

De winkels zijn op 31 december tot 17.00 uur geopend. Prettige jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groeten, de winkeliers van winkelcentrum De Hooge Meeren

Koopzondag 30 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Koopzondag 30 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen. Deel met ons uw goede wens voor een ander en maak kans op leuke prijzen! Hang 30 december uw wens aan de grote vuurpijl op het middenplein voor de liefste, origineelste wensen. Voor de wensgever en de ontvanger maakt u kans op 1 minuut gratis winkelen bij LIDL en op vrijkaarten voor de voorstelling 1001 Nacht in Midden Groningen. Deze voorstelling in het Kielzog gaat over vriendschap, liefde, samenwerking, doorzettingsvermogen en over de trots van Midden- Groningen. Er wordt ook weer gratis glühwein en chocolademelk geschonken.

Kerstsfeer in De Hooge Meeren

Kerstsfeer in De Hooge Meeren

In winkelcentrum De Hooge Meeren staat alles weer in het teken van de Kerstdagen. U kunt er, onder het genot van een kopje thee of koffie, heerlijk winkelen in een aangename gezellige omgeving. Op zondag 23 en 30 december staan er weer koopzondagen op het programma, dus we heten u van harte welkom en profiteer van de laatste koopjes van 2018.

KOOPZONDAG 25 NOVEMBER: Sinterklaas is aanwezig in winkelcentrum De Hooge Meeren

KOOPZONDAG 25 NOVEMBER: Sinterklaas is aanwezig in winkelcentrum De Hooge Meeren

Koopzondag 25 november. Tijdens deze koopzondag komt Sinterklaas om 13.00 u. naar het middenplein waar hij op een mooi podium elk kind persoonlijk zal begroeten en een cadeautje geven. Diverse Pieten gaan met de kinderen liedjes zingen, er is Sinterklaasmuziek en er is een knutselterras waar kinderen kleurplaten kunnen maken voor Sinterklaas. Uiteraard zijn er Pieten die rondlopen en pepernoten uitdelen. Verwacht tijdspad: 13.00 uur: Binnenkomst Sinterklaas bij de ingang bij Zeeman. 13.15 – 16.30 u.Sint en Piet zitten op een podium op het middenplein. 14.30-15.00 u. Magic Piet Show.

Intocht Sinterklaas bij winkelcentrum DE Hooge Meeren

Intocht Sinterklaas bij winkelcentrum DE Hooge Meeren

Sinterklaas komt op zaterdag 17 november om ongeveer 14.00 uur bij ons aan op het plein bij groenteboer De Fruitmaster. Vanaf een podium zal hij een Pietenshow bijwonen en daarna zal Sinterklaas ruim de tijd nemen om de kinderen te begroeten voordat hij weer verder gaat. Veel plezier allemaal!

Sint Maarten

Sint Maarten

Omdat 11 november dit jaar op een zondag valt worden de kinderen maandag 12 november tussen 17.00 uur en 18.00 uur in winkelcentrum De Hooge Meeren verwacht.

OKTOBER IS SHOPTOBER

OKTOBER IS SHOPTOBER

OPENING HALLOWEENHUIS IS OP VRIJDAGAVOND 19 oktober om 18.00 uur. Gedurende de gehele Halloweenperiode zullen er regelmatig op vrijdagavond, zaterdag en zondag in Halloweenstijl ( niet te eng) verklede personen door het winkelcentrum lopen. Zaterdag 27 oktober: o.a. Rad van Avontuur met prachtige prijzen. Bij inlevering van uw kassabon vanaf € 5 kunt u meedoen. Koopzondag 28 oktober: Knutselterras. Act van Krist Doo, dit is een spectaculaire Halloween Special: Wild Hog Demons. Ze rijden op een "Zwijn", bestuurd door duistere krachten.

OKTOBER IS SHOPTOBER in winkelcentrum DE Hooge Meeren

OKTOBER IS SHOPTOBER in winkelcentrum DE Hooge Meeren

Vanaf 1 oktober is het in winkelcentrum De Hooge Meeren Shoptober hetgeen betekent dat er deze maand allerlei acties plaatsvinden. Dus kom deze maand naar het winkelcentrum om te profiteren van de vele aanbiedingen. Zie hiervoor de facebookpagina van winkelcentrum De Hooge Meeren. Zaterdag 6 oktober van 11.30 uur tot 16.30 uur wordt er een wedstrijd bierfietsen georganiseerd, is er een knutselterras voor de kinderen en komt Peter Dijkhuis met z'n band: Ol'Houd.

KOOPZONDAG 30 september MET PROEVERIJEN

KOOPZONDAG 30 september MET PROEVERIJEN

Zondagmiddag 30 september van 12.00 uur tot 17.00 uur is het weer zover. De bezoekers van het winkelcentrum kunnen dan genieten van diverse proeverijtjes die aangeboden worden door diverse winkeliers uit het winkelcentrum. Tevens kunt u kennismaken met de nieuwe najaarscollectie. Ook voor de kinderen is de knutselhoek weer aanwezig. Dus kom met het hele gezin. Er is voor elk wat wils. HET PARKEREN IS GRATIS.

Werkzaamheden in het winkelcentrum

Werkzaamheden in het winkelcentrum

De afgelopen weken is in een aantal panden van het winkelcentrum ( oudste deel) onder toezicht van de gemeente asbest weggehaald door een gespecialiseerd bedrijf. Komende week worden nog enkele panden onder handen genomen. Sterenborg en MS mode verwachten op vrijdag 29 september om 18.00 uur weer open te gaan. Het winkelcentrum is gewoon open en levert geen enkel gevaar op voor de bezoekers en personeelsleden die werkzaam zijn in het winkelcentrum

Werkzaamheden in winkelcentrum De Hooge Meeren

Werkzaamheden in winkelcentrum De Hooge Meeren

Van maandag 10 september tot vrijdag 14 september om 18.00 uur zijn wegens asbestverwijdering, Schoonheidssalon Passion, De Visspecialist, Of je worst lust, Vodafone, Lucardi, Newlands, Schoonenberg Hoorcomfort ( hier mogelijk voor afspraken via de achterdeur) en Hans Anders (hier mogelijk voor afspraken via de achterdeur) gesloten. Van maandag 17 september tot vrijdag 21 september om 18.00 uur zijn, MS Mode, Heikens Dierenspeciaalzaak, Repair It, Lincherie en Outfit gesloten. Het verwijderen levert geen enkel gevaar op voor bezoekers en personeel die werkzaam zijn in het winkelcentrum.

SUPERRRZATERDAG 1 SEPTEMBER

SUPERRRZATERDAG 1 SEPTEMBER

SUPERZATERRRDAG 1 SEPTEMBER Het is weer zover. De SUPERRRZATERDAG is weer in aantocht. Vele kraampjes in winkelcentrum De Hooge Meeren verhogen de gezelligheid in het centrum en u, als klant, kunt profiteren van de vele aanbiedingen.

Limburgia terug

Limburgia terug

Winkelcentrum De Hooge Meeren bezit sinds kort weer een Limburgia vestiging die gespecialiseerd is in gebak en ijs.

Koopzondag met grote vrijwilligersmarkt

Koopzondag met grote vrijwilligersmarkt

Koopzondag 29 april staat in het teken van een grote vrijwilligersmarkt. Tientallen vrijwilligersorganisaties presenteren zich op die zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur in het winkelcentrum. Ze krijgen de kans zichzelf te promoten vanuit een kraampje. U kunt er terecht voor vragen of eventuele aanmelding om als vrijwilliger op te gaan treden. Dit alles gaat in samenwerking met Kwartier Zorg & Welzijn. Voor de muzikale noot zorgt een echtpaar in klederdracht met een draaiorgel en er zijn dames aanwezig die kaashapjes uitdelen. Ook het knutselterras voor de kinderen is weer aanwezig.

Maak kans op een mooie prijs

Maak kans op een mooie prijs

Maandag 16 april tot en met zaterdag 22 april staat er een BMW2 Active Tourer in het winkelcentrum. Klanten kunnen bij diverse winkels gratis een bon krijgen om mee te doen met de Actie. Door het invullen en inleveren van de bon, bij de auto op het middenplein, maakt u kans om een prijs te winnen.. 1e prijs: een weekend cabrio rijden 2e prijs: een dag rijden in een electrische BMW 3e prijs: een hoofdtelefoon van BMW

Koopzondag 25 maart: Grote modeshow in De Hooge Meeren

Koopzondag 25 maart: Grote modeshow in De Hooge Meeren

Op zondag 25 maart vindt in het winkelcentrum De Hooge Meeren een grote modeshow plaats. Bijna 20 ondernemers hebben hun medewerking toegezegd zodat er de hele middag mannequins op de rode loper lopen in de nieuwste mode. Het wordt een waar spektakel en het is daarom zeer de moeite waard om zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur een bezoek te brengen aan het winkelcentrum.

Heropening Lunchroom Eventjes

Heropening Lunchroom Eventjes

Lunchroom Eventjes heeft een metamorfose ondergaan door een prachtige verbouwing. De zaak oogt fris en modern met gezellige zitjes. Ook is er een leestafel in de zaak gekomen waardoor het in Lunchroom Eventjes extra plezierig toeven is. Een aanwinst voor winkelcentrum De Hooge Meeren.

Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Zaterdag 24 februari staat de Superrrzaterdag weer op het programma. Ondernemers krijgen dan de gelegenheid om via kraamverkoop hun koopwaar en koopjes aan de man te brengen. Het is altijd een gezellige zaterdag dus sla uw slag op zaterdag 24 februari. Zondag 25 februari is Koopzondag met voor de kinderen een knutselterras waarbij ze gratis een boodschappentas mogen versieren. Voor de muzikale sfeer zorgen de Brunettes bekend van X-Factor & The Voice of Holland.

Schaatsbaan was een succes

Schaatsbaan was een succes

Na enkele prachtige schaatsdagen voor de jonge jeugd is de schaatsbaan weer verdwenen en gaat het winkelcentrum zich opmaken voor de Superrrzaterdag op 24 februari en de koopzondag op 25 februari. Meer informatie volgt binnenkort.

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Er wordt gretig gebruik gemaakt van de schaatsbaan op het plein bij winkelcentrum De Hooge Meeren. Kinderen van de basisschool mogen gratis deelnemen. De leenschaatsen zijn alleen geschikt voor de basisschoolleeftijd. Ook vrijdagavond 9 februari kan men schaatsen tot 21.00 uur op de van lampen voorziene schaatsbaan. Veel plezier. Zaterdag 10 februari kan nog tot 16.00 uur worden geschaatst. De schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van De Hooge Meeren.

Aanwezige schaatsen

Aanwezige schaatsen

Voor het schaatsen zijn speciale schaatsen aanwezig. De kinderen zijn verplicht van deze schaatsen gebruik te maken. Het schaatsen is gratis. Veel plezier.

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJSPRET In het kader van de Olympische Winterspelen kunnen basisschoolleerlingen van 7 februari tot en met 10 februari gebruik maken van een schaatsbaan die dan ligt op het plein tussen het gemeentehuis en winkelcentrum De Hooge Meeren. De openingstijden zijn: Woe. 7 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur. Do. 8 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag 9 februari van 16.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag 10 februari van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Koopzondag 28 januari

Koopzondag 28 januari

De eerste koopzondag in het nieuwe jaar vindt plaats op zondagmiddag 28 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deze koopzondag staat in het teken van de winter. Er wordt gratis snert uitgedeeld en voor de kinderen is er weer een knutseltafel waar ze gratis een leuke verrassing kunnen knutselen. Ook loopt er een ijsbeer en sneeuwpop door het centrum voor een fotomoment met uw kinderen. De winkeliers hebben veelal de laatste winterkleding in de aanbieding dus voor een ieder de moeite waard om in het gezellige en warme winkelcentrum een fijn middagje te gaan winkelen. Het parkeren is gratis.