november, 2022

27nov(nov 27)12:01 pm31dec(dec 31)5:00 pmDecember feestmaand in de Hooge MeerenVolop entertainment de hele maand december

feestmaand kerst Hooge Meeren.

Details

December is altijd de leukste maand van het jaar in ons prachtige winkelcentrum. Waarom? Het is dan altijd weer feestmaand in het winkelcentrum de Hooge Meeren. De winkels zijn langer open, er zijn meer koopzondagen, vaker een koopavond en er zijn tal van activiteiten te beleven. Het is dus niet alleen winkelen in december maar ook de tijd om erop uit te gaan met de hele familie.

En het grote voordeel in het winkelcentrum de Hooge Meeren, je zit altijd lekker warm en droog want we zijn een overdekt winkelcentrum.

De Agenda:

*koopzondag 27 november
Pieten Express. De Pieten Express rijdt gedurende de hele zondagmiddag door het centrum. Instappen op het middenplein!

*koopzondag 4 december Herbie Blues
De winnaar van de Dutch Blues Challenge en in 2015 won hij het Nederlands Kampioenschap Straatmuzikanten komt van 12.00 tot 17.00 optreden in de Hooge Meeren. Zijn muziek laat zich het beste kenmerken als New Old Stock Blues.

*koopzondag 11 december Piraten koor Doekegat
AHOY, vrolijke liederen die iedereen alvast in de kerststemming brengt. Het eigenzinnige piratenkoor zingt van 12.00 tot 17.00 hun repertoire volks- en vrijetijdsliederen.

 *koopzondag 18 december
-De levende kerstboompjes. Deze act krijgt iedere doorgewinterde chagrijn aan het lachen. Het is immers feest in de Hooge Meeren en gegarandeerd wordt het feest op deze dag.
-Kerstconcert van de Woldvinken. Prachtige liederen gezongen door het koor de Woldvinken op het middenplein in het winkelcentrum.

 

Heb jij het al genoteerd in je agenda?  We zien uit naar je komst!

Tijd

November 27 (Zondag) 12:01 pm - December 31 (Zaterdag) 5:00 pm

Comments are closed

X