april, 2023

08apr11:00 am4:00 pmKoopzondagen en activiteiten Hooge MeerenGratis rondritten met de cabrio Gado bus!

gratis rondritten bus museum

Details

Gratis rondritten in Cabrio bus bij De Hooge Meeren van Nationaal Bus Museum op zaterdag 8 & 22 april.
Opstap: bij de uitgang Zeeman, Cocoon vanaf het Middenplein.

Niet alleen de koopzondagen zijn een feest ook de Paaszaterdag is er één om niet te vergeten! Want wat is er nu leuker dan op een mooie Paaszaterdag vanuit een open bus de mooie omgeving van Midden- Groningen te bezichtigen. Dat kan op zaterdag 8 april, want dan heeft het winkelcentrum De Hooge Meeren een hele leuke actie met een gratis toertocht in een CABRIO BUS van het Nationaal Bus Museum Hoogezand.

Deze GADO bus gaat langs diverse bezienswaardigheden in de gemeente Midden-Groningen en rijdt tussen 11.00 en 16.00 uur ieder half uur. Iedereen kan gratis mee op vertoon van een actuele kassabon van een van de winkels die in De Hooge Meeren gevestigd zijn.

Het winkelcentrum werkt mee aan deze actie om het Nationaal Bus Museum te ondersteunen in de promotie van hun 45-jarig bestaan op 22 april a.s. dat geheel in het thema van de film GREASE (1978) plaats vindt.

Bij alle winkels zijn gratis vrijkaarten te verkrijgen voor deze bijzondere jubileumdag met entertainment, Cadillac’s, techniek, zelf proefrijden op een (les)bus en natuurlijk heel veel openbaar vervoer museumstukken inclusief de mooiste collectie bussen om te bezichtigen. Veel aandacht is er voor de ontwikkeling van WATERSTOF en buurman Holthausen Clean Technology heeft dan ook de werkplaats geopend voor iedereen die er een kijkje wil nemen.

Ook op 22 april zal er ook een pendelbus tussen de Hooge Meeren en het Bus Museum rijden.
Opstap: bij de uitgang Zeeman, Cocoon vanaf het Middenplein.

Wil jij ook mee in de cabrio bus, dat kan! Ieder half uur is er plek voor max 50 personen. De bus staat bij de uitgang Zeeman Cocoon vanaf het Middenplein. Tevens worden er gedurende deze dag vrijkaarten uitgedeeld door medewerkers van het Nationaal Bus Museum voor het VETTE feest op 22 april. Kinderen mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassene.

Meer informatie www.nationaalbusmuseum.nl/jubileum

Tijd

(Zaterdag) 11:00 am - 4:00 pm

Comments are closed

X