Intocht Sinterklaas bij winkelcentrum DE Hooge Meeren

Intocht Sinterklaas bij winkelcentrum DE Hooge Meeren

Sinterklaas komt op zaterdag 17 november om ongeveer 14.00 uur bij ons aan op het plein bij groenteboer De Fruitmaster. Vanaf een podium zal hij een Pietenshow bijwonen en daarna zal Sinterklaas ruim de tijd nemen om de kinderen te begroeten voordat hij weer verder gaat. Veel plezier allemaal!

Sint Maarten

Sint Maarten

Omdat 11 november dit jaar op een zondag valt worden de kinderen maandag 12 november tussen 17.00 uur en 18.00 uur in winkelcentrum De Hooge Meeren verwacht.

OKTOBER IS SHOPTOBER

OKTOBER IS SHOPTOBER

OPENING HALLOWEENHUIS IS OP VRIJDAGAVOND 19 oktober om 18.00 uur. Gedurende de gehele Halloweenperiode zullen er regelmatig op vrijdagavond, zaterdag en zondag in Halloweenstijl ( niet te eng) verklede personen door het winkelcentrum lopen. Zaterdag 27 oktober: o.a. Rad van Avontuur met prachtige prijzen. Bij inlevering van uw kassabon vanaf € 5 kunt u meedoen. Koopzondag 28 oktober: Knutselterras. Act van Krist Doo, dit is een spectaculaire Halloween Special: Wild Hog Demons. Ze rijden op een "Zwijn", bestuurd door duistere krachten.

OKTOBER IS SHOPTOBER in winkelcentrum DE Hooge Meeren

OKTOBER IS SHOPTOBER in winkelcentrum DE Hooge Meeren

Vanaf 1 oktober is het in winkelcentrum De Hooge Meeren Shoptober hetgeen betekent dat er deze maand allerlei acties plaatsvinden. Dus kom deze maand naar het winkelcentrum om te profiteren van de vele aanbiedingen. Zie hiervoor de facebookpagina van winkelcentrum De Hooge Meeren. Zaterdag 6 oktober van 11.30 uur tot 16.30 uur wordt er een wedstrijd bierfietsen georganiseerd, is er een knutselterras voor de kinderen en komt Peter Dijkhuis met z'n band: Ol'Houd.

KOOPZONDAG 30 september MET PROEVERIJEN

KOOPZONDAG 30 september MET PROEVERIJEN

Zondagmiddag 30 september van 12.00 uur tot 17.00 uur is het weer zover. De bezoekers van het winkelcentrum kunnen dan genieten van diverse proeverijtjes die aangeboden worden door diverse winkeliers uit het winkelcentrum. Tevens kunt u kennismaken met de nieuwe najaarscollectie. Ook voor de kinderen is de knutselhoek weer aanwezig. Dus kom met het hele gezin. Er is voor elk wat wils. HET PARKEREN IS GRATIS.

Werkzaamheden in het winkelcentrum

Werkzaamheden in het winkelcentrum

De afgelopen weken is in een aantal panden van het winkelcentrum ( oudste deel) onder toezicht van de gemeente asbest weggehaald door een gespecialiseerd bedrijf. Komende week worden nog enkele panden onder handen genomen. Sterenborg en MS mode verwachten op vrijdag 29 september om 18.00 uur weer open te gaan. Het winkelcentrum is gewoon open en levert geen enkel gevaar op voor de bezoekers en personeelsleden die werkzaam zijn in het winkelcentrum

Werkzaamheden in winkelcentrum De Hooge Meeren

Werkzaamheden in winkelcentrum De Hooge Meeren

Van maandag 10 september tot vrijdag 14 september om 18.00 uur zijn wegens asbestverwijdering, Schoonheidssalon Passion, De Visspecialist, Of je worst lust, Vodafone, Lucardi, Newlands, Schoonenberg Hoorcomfort ( hier mogelijk voor afspraken via de achterdeur) en Hans Anders (hier mogelijk voor afspraken via de achterdeur) gesloten. Van maandag 17 september tot vrijdag 21 september om 18.00 uur zijn, MS Mode, Heikens Dierenspeciaalzaak, Repair It, Lincherie en Outfit gesloten. Het verwijderen levert geen enkel gevaar op voor bezoekers en personeel die werkzaam zijn in het winkelcentrum.

SUPERRRZATERDAG 1 SEPTEMBER

SUPERRRZATERDAG 1 SEPTEMBER

SUPERZATERRRDAG 1 SEPTEMBER Het is weer zover. De SUPERRRZATERDAG is weer in aantocht. Vele kraampjes in winkelcentrum De Hooge Meeren verhogen de gezelligheid in het centrum en u, als klant, kunt profiteren van de vele aanbiedingen.

Limburgia terug

Limburgia terug

Winkelcentrum De Hooge Meeren bezit sinds kort weer een Limburgia vestiging die gespecialiseerd is in gebak en ijs.

Koopzondag met grote vrijwilligersmarkt

Koopzondag met grote vrijwilligersmarkt

Koopzondag 29 april staat in het teken van een grote vrijwilligersmarkt. Tientallen vrijwilligersorganisaties presenteren zich op die zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur in het winkelcentrum. Ze krijgen de kans zichzelf te promoten vanuit een kraampje. U kunt er terecht voor vragen of eventuele aanmelding om als vrijwilliger op te gaan treden. Dit alles gaat in samenwerking met Kwartier Zorg & Welzijn. Voor de muzikale noot zorgt een echtpaar in klederdracht met een draaiorgel en er zijn dames aanwezig die kaashapjes uitdelen. Ook het knutselterras voor de kinderen is weer aanwezig.

Maak kans op een mooie prijs

Maak kans op een mooie prijs

Maandag 16 april tot en met zaterdag 22 april staat er een BMW2 Active Tourer in het winkelcentrum. Klanten kunnen bij diverse winkels gratis een bon krijgen om mee te doen met de Actie. Door het invullen en inleveren van de bon, bij de auto op het middenplein, maakt u kans om een prijs te winnen.. 1e prijs: een weekend cabrio rijden 2e prijs: een dag rijden in een electrische BMW 3e prijs: een hoofdtelefoon van BMW

Koopzondag 25 maart: Grote modeshow in De Hooge Meeren

Koopzondag 25 maart: Grote modeshow in De Hooge Meeren

Op zondag 25 maart vindt in het winkelcentrum De Hooge Meeren een grote modeshow plaats. Bijna 20 ondernemers hebben hun medewerking toegezegd zodat er de hele middag mannequins op de rode loper lopen in de nieuwste mode. Het wordt een waar spektakel en het is daarom zeer de moeite waard om zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur een bezoek te brengen aan het winkelcentrum.

Heropening Lunchroom Eventjes

Heropening Lunchroom Eventjes

Lunchroom Eventjes heeft een metamorfose ondergaan door een prachtige verbouwing. De zaak oogt fris en modern met gezellige zitjes. Ook is er een leestafel in de zaak gekomen waardoor het in Lunchroom Eventjes extra plezierig toeven is. Een aanwinst voor winkelcentrum De Hooge Meeren.

Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Zaterdag 24 februari staat de Superrrzaterdag weer op het programma. Ondernemers krijgen dan de gelegenheid om via kraamverkoop hun koopwaar en koopjes aan de man te brengen. Het is altijd een gezellige zaterdag dus sla uw slag op zaterdag 24 februari. Zondag 25 februari is Koopzondag met voor de kinderen een knutselterras waarbij ze gratis een boodschappentas mogen versieren. Voor de muzikale sfeer zorgen de Brunettes bekend van X-Factor & The Voice of Holland.

Schaatsbaan was een succes

Schaatsbaan was een succes

Na enkele prachtige schaatsdagen voor de jonge jeugd is de schaatsbaan weer verdwenen en gaat het winkelcentrum zich opmaken voor de Superrrzaterdag op 24 februari en de koopzondag op 25 februari. Meer informatie volgt binnenkort.

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Er wordt gretig gebruik gemaakt van de schaatsbaan op het plein bij winkelcentrum De Hooge Meeren. Kinderen van de basisschool mogen gratis deelnemen. De leenschaatsen zijn alleen geschikt voor de basisschoolleeftijd. Ook vrijdagavond 9 februari kan men schaatsen tot 21.00 uur op de van lampen voorziene schaatsbaan. Veel plezier. Zaterdag 10 februari kan nog tot 16.00 uur worden geschaatst. De schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van De Hooge Meeren.

Aanwezige schaatsen

Aanwezige schaatsen

Voor het schaatsen zijn speciale schaatsen aanwezig. De kinderen zijn verplicht van deze schaatsen gebruik te maken. Het schaatsen is gratis. Veel plezier.

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJSPRET In het kader van de Olympische Winterspelen kunnen basisschoolleerlingen van 7 februari tot en met 10 februari gebruik maken van een schaatsbaan die dan ligt op het plein tussen het gemeentehuis en winkelcentrum De Hooge Meeren. De openingstijden zijn: Woe. 7 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur. Do. 8 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag 9 februari van 16.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag 10 februari van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Koopzondag 28 januari

Koopzondag 28 januari

De eerste koopzondag in het nieuwe jaar vindt plaats op zondagmiddag 28 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deze koopzondag staat in het teken van de winter. Er wordt gratis snert uitgedeeld en voor de kinderen is er weer een knutseltafel waar ze gratis een leuke verrassing kunnen knutselen. Ook loopt er een ijsbeer en sneeuwpop door het centrum voor een fotomoment met uw kinderen. De winkeliers hebben veelal de laatste winterkleding in de aanbieding dus voor een ieder de moeite waard om in het gezellige en warme winkelcentrum een fijn middagje te gaan winkelen. Het parkeren is gratis.