Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Superrrzaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Zaterdag 24 februari staat de Superrrzaterdag weer op het programma. Ondernemers krijgen dan de gelegenheid om via kraamverkoop hun koopwaar en koopjes aan de man te brengen. Het is altijd een gezellige zaterdag dus sla uw slag op zaterdag 24 februari. Zondag 25 februari is Koopzondag met voor de kinderen een knutselterras waarbij ze gratis een boodschappentas mogen versieren. Voor de muzikale sfeer zorgen de Brunettes bekend van X-Factor & The Voice of Holland.

Schaatsbaan was een succes

Schaatsbaan was een succes

Na enkele prachtige schaatsdagen voor de jonge jeugd is de schaatsbaan weer verdwenen en gaat het winkelcentrum zich opmaken voor de Superrrzaterdag op 24 februari en de koopzondag op 25 februari. Meer informatie volgt binnenkort.

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Schaatsbaan op het plein bij het winkelcentrum geopend tot 16.00 uur op zaterdag 10 februari

Er wordt gretig gebruik gemaakt van de schaatsbaan op het plein bij winkelcentrum De Hooge Meeren. Kinderen van de basisschool mogen gratis deelnemen. De leenschaatsen zijn alleen geschikt voor de basisschoolleeftijd. Ook vrijdagavond 9 februari kan men schaatsen tot 21.00 uur op de van lampen voorziene schaatsbaan. Veel plezier. Zaterdag 10 februari kan nog tot 16.00 uur worden geschaatst. De schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van De Hooge Meeren.

Aanwezige schaatsen

Aanwezige schaatsen

Voor het schaatsen zijn speciale schaatsen aanwezig. De kinderen zijn verplicht van deze schaatsen gebruik te maken. Het schaatsen is gratis. Veel plezier.

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJspret bij winkelcentrum De Hooge Meeren van 7 t/m 10 februari

IJSPRET In het kader van de Olympische Winterspelen kunnen basisschoolleerlingen van 7 februari tot en met 10 februari gebruik maken van een schaatsbaan die dan ligt op het plein tussen het gemeentehuis en winkelcentrum De Hooge Meeren. De openingstijden zijn: Woe. 7 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur. Do. 8 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag 9 februari van 16.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag 10 februari van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Koopzondag 28 januari

Koopzondag 28 januari

De eerste koopzondag in het nieuwe jaar vindt plaats op zondagmiddag 28 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deze koopzondag staat in het teken van de winter. Er wordt gratis snert uitgedeeld en voor de kinderen is er weer een knutseltafel waar ze gratis een leuke verrassing kunnen knutselen. Ook loopt er een ijsbeer en sneeuwpop door het centrum voor een fotomoment met uw kinderen. De winkeliers hebben veelal de laatste winterkleding in de aanbieding dus voor een ieder de moeite waard om in het gezellige en warme winkelcentrum een fijn middagje te gaan winkelen. Het parkeren is gratis.